Høyre hodesett for nye åpne kontorer

Inbertec tilbyr et bredt utvalg av hodesett laget spesielt for den nyeÅpent kontor.Den beste lydytelses-headsetløsningen i klassen drar nytte av begge sider av samtalen og hjelper deg å holde fokus og kommunisere tydelig, uansett hvilket støynivå du har.

lQDPJyFNc3ZHjqfNCZXNDl-w2mJGV-wCKXcFRfs08nIVAQ_3679_2453

Det nye åpne kontoret er enten på et åpent kontor med folk ved siden av deg i hybridmøter og kollegaer som prater på tvers av rommet, eller på det åpne kontoret hjemme med vaskemaskinen som surrer og hunden din bjeffer, omgitt av mye støy og lydrot.Med så mange distraksjoner, synes ansatte det er vanskelig å konsentrere seg og få arbeidet gjort.Dette gjør igjen folk mer trøtte og mindre produktive.

Anintelligent lyderfaring

For å sikre at produktene lever opp til kravene til New Open Office hvor utmerket talekvalitet og sterk demping av bakgrunnsstøy er viktig, har Inbertec utviklet ENC-funksjonen: en gruppe teknologier for å sikre state-of-the-art stemmeopptak med avanserte støyreduksjonsteknikker som sikrer at begge sider av samtalen forblir fokusert for en virkningsfull dialog med minimalt med bakgrunnsdistraksjoner.

Inbertecheadsetoppfylle kravene til åpne kontorer.Dette betyr førsteklasses lyd med effektiv støyreduksjon, stemmeklarhet og bransjeledende mikrofonteknologi i alle åpne kontormiljøer.

Bli hørt tydelig ved hver samtale

Inbertec-headset kommer med bransjeledende stemmeopphenting, som gir krystallklar kommunikasjon, og sørger for at hvert eneste ord blir hørt.

Bruk komfortabelt hele dagen

Hodesettene våre er bygget for bruk hele dagen, med lett design, fleksible bruksstiler og myke materialer som gir overlegen komfort.

Nye Open Office-hodesett CB110


Innleggstid: 15. november 2023