Inbertecs nye utgivelse: C100/C110 hybrid arbeidshodesett

Xiamen, Kina (24. juli 2023) Inbertec, en global profesjonell hodesettleverandør for kundesenter og forretningsbruk, kunngjorde i dag at de har lansert den nyehybride arbeidshodesettC100 og C110-serien.

Hybridarbeid er en fleksibel tilnærming som kombinerer å jobbe i et kontormiljø og å jobbe hjemmefra. De siste årene har epidemien hatt stor innvirkning på måten folk jobber på, og flere og flere mennesker henvender seg til hybridarbeid siden den gang.Denne måten å jobbe på gir utvilsomt folk flere valg av arbeidsscener og tid, men uansett hvilken vei det er, er det alltid essensen å hjelpe folk mer fokus på arbeidet.Og for å imøtekomme det behovet har Inbertec lansert et hybridarbeidshodesett for å gi et mer tydelig og stillegående kommunikasjonsmiljø for folk.

C110 hybrid arbeidshodesett

Den nye C100/C110 bruker støyreduksjonsmikrofon for å gi brukeren en mer stillegående bruksopplevelse.Den myke øreputen i proteinskinn kan sørge for at brukeren vil være komfortabel selv å ha på seg hele dagen.For de som ikke er vant til kabelknapp har Inbertec gjort noen endringer og satt kontrollknappen på høyttaleren, brukerne kan enkelt justere volumet og dempe ved et enkelt klikk. Forskjellene mellom C100 og C110 er at C110 har ekstra opptatt lys som kan svare/legg på samtalen.I tillegg legger den til silikonhodepute på C110 for å gi brukeren en mer komfortabel bruksopplevelse.

C110 hybrid arbeidshodesett2

I tillegg har Inbertec laget mange tester som saltspray, fall-down test, input&output test etc. For å sikre at den vil være holdbar i minst to år.

Når det gjelder pris, kan folk bli skremt når det kommer til "forretningsbruk", "støyreduksjon" og så mange testkostnader.Men ifølge Austin, inbertecs salgssjef: «En av Inbertecs filosofi er å lage rimelige forretningshodesett for de fleste brukere.Og denne C100/C110 er utvilsomt nok en kostnadseffektiv representasjon av denne filosofien”.

Så ta en forespørsel uten å nøle for å prøve dette nye hitproduktet.Du får kanskje gratis vareprøver fra tidlig markedsføring.Kontaktsales@inbertec.comfor mer informasjon!


Innleggstid: Aug-04-2023