Inbertec ønsker alle kvinner en god kvinnedag!

(8. marsth,2023Xiamen) Inbertec forberedte en julegave til kvinnene til medlemmene våre.

Alle våre medlemmer var veldig fornøyde.Gavene våre inkluderte nelliker og gavekort.Nelliker representerer takknemlighet til kvinner for deres innsats.Gavekort ga ansatte håndgripelige feriefordeler, og det er ingenting bedre for ansatte enn å kjøpe det de trenger.

sredf

Inbertec bryr seg ikke bare om arbeidet, men også det hyggelige arbeidsmiljøet for ansatte.På samme måte tror vi at omsorgen for ansatte vil gjenspeiles i det motsatte av deres seriøse arbeidsinnstilling og forbedring av produktkvalitet.Vi håper å oppnå ansattes følelse av bedriftsverdi, følelse av tilhørighet til bedriften og følelse av jobberverv.

De fleste hodesettene er håndlagde, noe som stiller høye krav til betjeningsdyktighet og forsiktighet til produksjonsarbeiderne.Våre krav til produktkvalitet er langt høyere enn industristandarden, fordi vår propaganda og opplæring av ansatte er perfekt.Vår evne til å produsere høykvalitets hodetelefoner er også nært knyttet til våre ansvarlige arbeidere.

Det er vår ære å ha flere og flere medlemmer med i Inbertec-familien, noe som er et tegn på vår vilje til å fortsette å vokse opp.


Innleggstid: 16-mars-2023