Inbertec (Ubeida) teambyggingsaktiviteter

(21. april 2023, Xiamen, Kina) For å styrke konstruksjonen av bedriftskultur og forbedre samholdet i selskapet, startet Inbertec (Ubeida) årets første gang bedriftsomfattende teambyggingsaktivitet tok del i Xiamen Double Dragon Lake Scenic Spot 15. april. Målet med dette er å berike medarbeidernes fritid, styrke teamsamholdet ytterligere, og forbedre solidariteten og samarbeidsevnen mellom teamene.Bedre kundeservice.

Aktiviteten er hovedsakelig i form av å spille spill, vi spilte mye lagarbeid, som å slå trommer og sprette baller, gjøre felles innsats (gjøre kontinuerlig innsats + avansere sammen), lidenskapelig beat og så videre.Aktivitetsscenen er både lidenskapelig og harmonisk.Alle i hver aktivitet har stilltiende samarbeid, bærer frem ånden av uselvisk dedikasjon, enhet og samarbeid.Ved å spille en serie morsomme spill, innser teamet vårt fullt ut at arbeid er det samme som lagaktivitetene.Alle i et team er ikke bare et individ, men også et ledd i en kjede.Bare koordinering og samarbeid kan alltid sikre at teammedlemmer effektivt håndterer ulike typer arbeidsoppgaver.

q1Etter lunsj opplevde vi de klassiske prosjektene som skateboard og gressløp, bueskyting osv. Teambuilding-spillet er en bærer.I prosessen med teambuilding er det lettere å intuitivt gjenkjenne deg selv og se teamet klart.Det viktigste er å ha en bedre forståelse av personligheten, styrker og svakheter til hvert teammedlem.Vi får ikke bare selvtillit, mot og glede, men forbedrer også teamsamhold, sentripetal kraft og kampeffektivitet.Vi skaper også en slags samhold, samarbeid og aktiv atmosfære, og begrenser avstanden mellom hvert medlem.

q2

De veldesignede lagbyggingsspillene vekket alles sterke interesse og entusiasme.I prosessen med cross-over-spillopplevelse vant lagmedlemmene den ene seieren etter den andre med felles samarbeid.Denne aktiviteten forbedret ikke bare samholdet mellom ansatte, men dyrket også den stilltiende forståelsen mellom hverandre, fremmet følelsen av samarbeid og utøvde lagånden.I fremtiden vil vi hjelpe hverandre og samarbeide for å fullføre arbeidet til teamet bedre.

Inbertec(Ubeida) har bevist ved sine handlinger at "å bygge et høykvalitets og effektivt team" ikke bare er et slagord, men en tro integrert i bedriftskulturen.

q3

Vi holder en rekke medarbeideraktiviteter fra tid til annen for å forbedre deres samarbeidsevne.Samtidig forfekter Inbertec(Ubeida) en sunn og aktiv livsstil og arbeid, oppfordrer ansatte til å være proaktive og hele tiden utfordre seg selv, og viderefører samarbeidsånden til Inbertec(Ubeida).


Innleggstid: 21. april 2023